1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak: Türk Telekom’dan dev zam

Türk Telekom, Sabit İnternet Hizmetlerinde Zam Yapacak

Türkiye’nin en yaygın mobil ağ ve internet servis sağlayıcılarından biri olan Türk Telekom, sabit internet hizmetlerinde 1 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla zamlı tarifeye geçileceğini duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda kurumsal abonelere yüzde 100’e varan oranda zam kararı alan Türk Telekom, şimdi de ADSL, VDSL ve Fiber internet kullanıcılarının internet paketlerinde yüzde 20’lik tarife artışı kararı aldı.

Düşük hızlı internet paketlerinde zam oranı yüzde 27’ye çıkarken, 1000 mbps internet hızı kullanan abonelere yüzde 10 oranında zam yapılacak. Değişiklikler mevcut taahhüt süresi içerisinde olan aboneleri etkilemeyecek olsa da, taahhüt bitiminde yeni sözleşme yapılırken zamlı tarife üzerinden fiyat belirlenecek.

Türk Telekom’un Yeni Fiyat Tarifesi

  • ADSL, VDSL, Fiber – 12 Mbps’ye kadar:
    • Eski Fiyat: ₺755
    • Yeni Fiyat: ₺950
  • ADSL, VDSL, Fiber – 16 Mbps’ye kadar:
    • Eski Fiyat: ₺760
    • Yeni Fiyat: ₺970
  • ADSL, VDSL, Fiber – 24 Mbps’ye kadar:
    • Eski Fiyat: ₺785
    • Yeni Fiyat: ₺990

Daha fazla fiyatlandırma detayları için resmi Türk Telekom web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Related Posts

Rekabet Kurumu’ndan Google’a 355 milyon TL ceza: Taahhüdü ihlal etti

Rekabet Kurumu, daha önce verdiği taahhütleri yerine getirmeyen Google’a 355 milyon TL idari para cezası uyguladı. Ceza, şirketin rekabete aykırı yeni bir tasarımı devreye alması nedeniyle verildi.

BDDK’dan iki şirkete faaliyet izni

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), Adil Tasarruf Finansman AŞ ve Albayrak Tasarruf Finansman AŞ’ye faaliyet izni verildi.

Euro fena yükseldi, dolar kalakaldı!

Döviz kurundaki değişim alım satım yapacakların ve yatırımcıların odağında. Birçok kişi dolar, euro ve sterlindeki son durumu merak ediyor. Arama motorlarına sık sık, “Dolar ne kadar oldu?”, “Euro ne kadar oldu?”, “Güncel döviz kuru ne durumda …

Bakan Şimşek, Londra’da: Türk lirasındaki oynaklık ciddi biçimde azaldı, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek

Şimşek, yatırımcı görüşmelerinde Türkiye’nin dezenflasyon sürecine ve büyüme potansiyeline dikkat çekti

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, SDG lideri Abdi ile ABD Büyükelçisi Barrack’ın da katıldığı bir toplantıda bir araya geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, SDG lideri Abdi ile ABD Büyükelçisi Barrack’ın da katıldığı bir toplantıda bir araya geldi

Mazot zammına tepki gösteren çiftçi: “Kendileri lüks içinde yaşıyor, vatandaş da işte böyle eziliyor”

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, mazota gelen 1 lira 15 kuruş zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Çiftçilik yapan bir vatandaş, “Çiftçi bitti, köylü bitti, esnaf, herkes bitti. Mazot ucuz olmazsa hayat düzelmez ki. Her şey mazottan geliyor iğne ipliğe her şeye zam. Kendileri lüks içinde yaşıyor, vatandaş da işte böyle eziliyor” diye konuştu.