Esenyurt’ta otomobil sürücüsüne silahlı saldırı

Esenyurt’ta Silahlı Saldırı: Otomobil Sürücüsüne Ateş Açıldı

Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda, hareket halindeki bir otomobil sürücüsüne silahlı saldırı düzenlendi.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı habere göre; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bağdat Caddesi ile 2051 Sokak’ın kesiştiği yerde, plakaları henüz belirlenemeyen iki otomobilden biri, sürücüsünün kimliği bilinmeyen 34 BF 4721 plakalı otomobile ateş açtı.

Olay sırasında, otomobil sürücüsü kontrolü kaybederek park halindeki 3 araca çarptı. Neyse ki yaralanan olmazken, saldırganlar kaçtı.

Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede inceleme yaparken çok sayıda mermi kovanı bulundu ve bazı araçlara kurşun isabet ettiği tespit edildi.

Saldırıya maruz kalan sürücü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü ve saldırganların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İran’ın İsfahan şehri, Asya Turizm Başkenti seçildi

İran resmi haber ajansı IRNA’ya göre, İsfahan Belediye Başkanı Ali Kasımzade konuya ilişkin bilgi verdi. Kasımzade, bu seçimin İsfahan için önemli bir fırsat olduğunu, şehrin her yaş ve sosyal kesimden insanlar için cazip bir destinasyon konumunda …

Özgür Özel’den ‘Anneler Günü’ mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “Ekrem Başkanımızın özlem duyduğu Havva annemiz, cezaevindeki arkadaşlarımızın anneleri ve şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Beşiktaş Belediyesi’nden 80+ Gerontolojik Değerlendirme Projesi

Beşiktaş Belediyesi, ‘80+ Gerontolojik Değerlendirme Projesi’ni hayata geçiriyor.

Özgür Özel’in Van’da kuyumcu esnafı ile diyaloğu gündem oldu: ‘Bu hesabı Trabzon’da, Adana’da, Trakya’da da yaptım…’

CHP lideri Özgür Özel, Van mitinginin ardından bir kuyumcuyu ziyaret etti. Emeklilerin AKP döneminde maaşlarından 5,5 çeyrek altını kaybettiklerini belirten Özel, “İnşallah iktidar değişince emeklide de asgari ücretlide de çiftçide de para bolaracak o zaman işler daha da iyi olacak” dedi.

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

Pakistan ordusu Hindistan’ın 4 havalimanını hedef aldı

Hindistan ordusu, Pakistan’ın 3 havalimanını füzelerle hedef alırken, Pakistan ordusu da Hindistan’ın saldırılarına karşılık verdiğini açıkladı. Karşı saldırıda, Hindistan’daki Surat Garh, Sirsa, Bathinda ve Akhnoor havalimanlarının hedef alındığını aktarılan açıklamada, saldırıda Hindistan’a ait S-400 hava savunma sisteminin de Pakistan Hava Kuvvetlerine ait J-17 savaş uçağıyla hipersonik füzeyle imha edildiği kaydedildi.