‘1 milyon Mehmet’ olarak tanınan Mehmet Bucak hayatını kaybetti

Mersin’de Tanınan “1 Milyon Mehmet” Hayatını Kaybetti

Mersin’de yaşayan ve sosyal medyada “1 milyon Mehmet” olarak tanınan, 56 yaşındaki Mehmet Bucak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bucak’ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Yaşanan acı olayla ilgili yapılan açıklamada, “Canımız, ciğerimiz, gözbebeğimiz, Mehmet abimizi kaybettik. Allah mekanını cennet eylesin. Başımız sağolsun” ifadelerine yer verildi.

5 yıl önce sokak sokak dolaşıp “1 milyonun var mı?” diyen ve “1 milyon Mehmet” olarak anılan zihinsel engelli Mehmet Bucak’la dalga geçilmesinden rahatsız olan bir mağaza sahibi YouTube hesabı açmış ve fenomen olan Bucak binlerce takipçi toplamıştı. DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir milyon Mehmet vefat etmiş. Şehrimizin neşesi ve sembollerinden biriydi. Başımız sağolsun” şeklinde duygularını paylaştı.

(İHA)

Related Posts

Damat, Kayınpederinin Evini Yaktı

Aydın’da damat M.A.Ç., kayınpederinin evini yakıp kaçtı, jandarma tarafından yakalandı.

Uşak’ta Toprak Kayması: 2 Ölü, 2 Tutuklama

Uşak’ta toprak kaymasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Samandağ’da Trafik Kazası: Bir Yaralı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde otomobil-pikap çarpışması sonucu bir kişi yaralandı, hastaneye kaldırıldı.

CHP ‘aşırı sıvı kaybından’ şehit olan askerleri sordu: ‘TSK’yı Kerbelâ’ya çevirdiniz!’

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Hatay’da aşırı sıvı kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden erler için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Trump: Gazze’deki çocuklar aç

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’deki çocukların açlık çektiğini ve bunu tüm dünyanın gördüğünü ancak kurulması planlanan gıda dağıtım noktalarının İsrail’in kontrolünde olacağını söyledi.

Gazze sessizi, Kürdistan destekçisi: Kim bu Köln’ün müstakbel belediye başkanı

Almanya’nın dördüncü büyük kenti Köln’ün yeni belediye başkanının, Bingöl doğumlu Berivan Aymaz olması bekleniyor. “Bingöl, yani Kürdistan doğumluyum” diyen Aymaz, Öcalan’ın tecridinin kaldırılması için imza verdi LGBT+ dostu olan Aymaz, “Gazze” konusundaki sessizliğiyle de öne çıkıyor.