Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Putin Ukrayna’da ateşkes ilan etti!

Putin Ukrayna’da 8-10 Mayıs tarihlerinde ateşkes ilan etti.

Prens William’ın gizli rolü: “Trump ve Zelenski’yi o bir araya getirdi”

Galler Prensi William, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’in cenaze töreninde büyük takdir topladı. İngiliz basını, Trump-Zelenski görüşmesinin Prens’in tavrı sayesinde gerçekleştiğini ileri sürdü. Bu görüşme iki liderin Beyaz Saray’daki büyük tartışmasının ardından ilk yüz yüze gelişi oldu.

Ambulansa yol vermeyen sürücüye ceza

İstanbul Maltepe’de ambulansa yol vermeyen otomobilin sürücüsüne 24 bin 816 lira para cezası kesildi.

Vatikan’da yas dönemi: Papa’nın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor

Kardinaller ve halk cumartesi günü defnedilen Papa’nın mezarına akın etti. Papa’nın defnedilmesiyle Novemdiales adı verilen yas dönemi başladı. Papa Francis için dualar edildi.

Sera Kadıgil 1 Mayıs için ‘Kadıköy’ çağrısı eleştirilerine yanıt verdi

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, İzmir’de düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. TİP’in 1 Mayıs için Taksim değil Kadıköy’e çağrı yapmasına gelen eleştirilere de yanıt veren Kadıgil, “19 Mart’ta biriken enerjiyi sönümlemeyi kendimizde hak olarak görmedik” dedi.

İnşaat halindeki binada feci olay: Asansör boşluğuna düştü

Balıkesir’de inşaat halindeki binaya giren bir kişi asansör boşluğuna düştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir