Garanti BBVA, İş Sağlığı ve Güvenliği Ödülünü 6. Kez Kazandı

Garanti BBVA, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü 2025’te “İş Sağlığı ve Güvenliği” Kategorisinde Ödül Aldı

Garanti BBVA, British Safety Council tarafından düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödülü 2025’te “İş Sağlığı ve Güvenliği” kategorisinde ödül kazandı. Bankadan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 67’ncisi düzenlenen organizasyonda Garanti BBVA, Türkiye’den gelen yaklaşık 350 kuruluş arasından seçilerek ödüle layık görüldü.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Taşcı Firuzbay yaptığı açıklamada, iş sağlığı ve güvenliğinin iş yapış şekillerinin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, uluslararası standartlarda en iyi uygulamaları dikkate aldıklarını belirtti. Firuzbay, British Safety Council gibi bağımsız bir otoritenin değerlendirmeleriyle bu prestijli ödüle 6 yıldır layık görülmelerinin çalışanlar ve müşteriler için sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir çalışma ortamı oluşturma kararlılıklarını gösterdiğini dile getirdi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Kaynak: AA / Enes Ege – Ekonomi

Related Posts

Çocuğunuzun duruşuna dikkat ettiniz mi? Kalıcı hasara yol açabilir

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Gökhan Özkoçak, skolyozun yalnızca estetik değil, sağlık açısından da ciddi riskler taşıdığını vurguladı. Özkoçak, erken teşhisin cerrahiye gerek kalmadan tedavi şansı sunduğunu belirtti.

Vücudumuzla ilgili beş efsane ve gerçek: ‘Kilolu insanların metabolizmaları daha yavaş değildir’

Vücudumuzla ilgili beş efsane ve gerçek: ‘Kilolu insanların metabolizmaları daha yavaş değildir’

Kurban Bayramı’nı gebe olarak karşılayanlara önemli uyarılar: Ette porsiyona ve pişirmeye dikkat

Uzmanlar, hamilelerin Kurban Bayramı’nda günlük ortalama 90 ile 120 gram arasında kurban eti tüketmesi gerektiğini belirtti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hediye Dağdeviren, “Hamilelere kurban etini 1 porsiyon şeklinde günlük ortalama 100 gram olarak tüketmesini öneriyoruz” dedi.

Uzman uyardı: Akıllı telefonlar dil gelişimini yavaşlatıyor

Akıllı telefon ve tablet başında geçirilen uzun saatler, çocuklarda konuşma gecikmesine neden oluyor. Gelişimsel Pediatrist Uzm. Dr. Reyhan Tamer, kritik belirtileri ve ailelerin alması gereken önlemleri açıkladı.

Uzmanı uyardı: Gençlerde spor kaynaklı kalp ölümleri düzenli muayene ile önlenebilir

Uzmanı uyardı: Gençlerde spor kaynaklı kalp ölümleri düzenli muayene ile önlenebilir

Anne adaylarına kritik uyarı: 32’inci haftadan önceye plan yapın

Yaz mevsimini daha rahat ve konforlu geçirmek için anne adaylarına önerilerde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gönül Kazezoğlu, “Yaz tatili planlaması yapılırken, gebeliğin ilk 3 ayında bulantı ve kusma şikayetleri yoğun yaşanıyorsa, tatili daha sonraki haftalara ve tercihen 32’nci haftadan önceye denk getirmek faydalı olacaktır” dedi.