AKP’li Faruk Çelik’ten, Ardahan yolunun bitirilmesini isteyen esnafa ilginç yanıt: ‘Diğer illerle bağlantı kolaylaştıkça, ilimizle ilişkimiz azalır’

Artvin-Ardanuç-Ardahan Karayolu Projesi Hakkında Görüşler

Artvin’in Ardanuç ilçesinde düzenlenen Halk Buluşması’nda, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, bir esnafın Artvin-Ardanuç-Ardahan karayolunun tamamlanması talebine cevap verdi.

Çelik, “Biz Artvin’e bağlı ilçeleriz; diğer illere bağlı değiliz. Herkes, diğer illerle bağlantıları kolaylaştırmayı istiyor. Ancak diğer illerle bağlantı kolaylaştıkça, ilimizle olan ilişkimiz azalır. Bu nedenle, Artvin’in kendi içinde de yollarla ilgili sıkıntılar var ve bu yolları halletmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ardanuç ilçesinde düzenlenen Halk Buluşması’na katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir esnafın Artvin-Ardanuç-Ardahan karayolunun tamamlanmasını talep ettiği toplantıda konuşan esnaf Fevzi Karaman, yıllardır tamamlanmayan projenin hayata geçirilmesini istedi.

Çelik’in vatandaşın talebine verdiği cevap ise Artvin’in diğer illerle bağlantısının yanı sıra kendi içindeki yol sorunlarına da dikkat çekti.

Projenin temelinin 1954 yılında atıldığı ancak hala tamamlanamadığı biliniyor. Artvin-Ardahan arasındaki yolun tamamlanması, bölgedeki ulaşımı kolaylaştıracak ve vatandaşların hayatını olumlu yönde etkileyecektir.

Related Posts

Zambiya’da safari faciası: Fil saldırısında iki turist hayatını kaybetti

Zambiya’nın doğusundaki South Luangwa Ulusal Parkı’nda gerçekleştirilen yürüyüş safarisinde bir dişi filin saldırısı sonucu Yeni Zelanda vatandaşı 67 yaşındaki Alison Jean Taylor ve 68 yaşındaki İngiltere vatandaşı Easton Janet Taylor hayatını …

Kredi kartı ile altın alanlar yandı! Hapis cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz

Kredi kartıyla altın alıp daha sonra da altını nakit paraya çevirenler yandı. Son dönemde bu şekilde kredi kartı kullanarak altın alanlar dev cezalara uğruyor. Binlerce vatandaş hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir

Son iki haftada 900’den fazla deprem oldu! Halk uyuyamıyor

Japonya’nın güneyindeki Tokara Adaları’nda son iki haftada 900’den fazla deprem meydana gelmesi, bölgede yaşayanları endişelendirdi. Sürekli sarsıntılar nedeniyle birçok kişi geceleri uykusuz kalıyor, evlerinde her an sallantı olabileceği korkusuyla yaşıyor.

ABD’den tarihi adım: İsrail’e B-2 bombardıman uçağı verilmesi için tasarı sunuldu

ABD’den tarihi adım: İsrail’e B-2 bombardıman uçağı verilmesi için tasarı sunuldu

MHP’li Adan’dan AKP’li vekillere tepki: Nereye gidiyorsunuz arkadaş, ayıp ya!

MHP’li Adan’dan AKP’li vekillere tepki: Nereye gidiyorsunuz arkadaş, ayıp ya!

Türkiye’nin ilk ‘İklim Kanunu Teklifi’ TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşan İklim Kanunu Teklifi’ne göre İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından Emisyon Ticaret Sistemi (ETS) kurulacak. Ayrıca doğrulanmış sera gazı emisyonu raporunu süresi içerisinde sunmayanlara, 500 bin Türk lirasından 5 milyon Türk lirasına kadar idari para cezası verilecek.