Kepez Belediye Meclis üyesi Emre Atmaca, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla tutuklandı

Kepez’te Trafiğe Yol Açan Olay!

Kepez ilçesi Şafak Mahallesi’nde 23 Nisan gecesi saat 23.30 sularında ilginç bir olay yaşandı. 17 no’lu sağlık ocağı önünde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında, Emre Atmaca adlı bir kişiyle diğer araç sürücüsü arasında tartışma çıktı.

Olaya müdahale etmeye çalışan polis memurlarıyla da tartışan Atmaca, polis memuruna yumruk attığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Tutuklama Kararı!

Olayın ardından bölgeye müdahale için asayiş ekipleri çağrıldı. Gözaltına alınan Emre Atmaca, ifadesi alınmak üzere Sakarya Polis Merkezi’ne götürüldü.

Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen CHP Kepez Belediye Meclis üyesi Emre Atmaca, “polise mukavemet”, “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “kasten yaralama” suçlarından tutuklandı.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Emre Atmaca’nın tutuklanmasıyla ilgili bir açıklama yapacağını duyurdu.

Related Posts

Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi gözaltına alındı. Peki, Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

Hakan Aplak kimdir? İBB Avrupa Yakası Zabıta Müdürü Hakan Aplak neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Avrupa Yakası Zabıta Müdürü Hakan Aplak gözaltına alındı. Peki, Hakan Aplak kimdir? İBB Avrupa Yakası Zabıta Müdürü Hakan Aplak neden gözaltına alındı?

Turgut Tuncay Önbilgin kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Turgut Tuncay Önbilgin neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Eski Genel Sekreteri Turgut Tuncay Önbilgin gözaltına alındı. Peki, Turgut Tuncay Önbilgin kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Turgut Tuncay Önbilgin neden gözaltına alındı?

DEM Parti heyetinden kritik görüşme: SDG lideri Mazlum Abdi ile bir araya geldiler

Kürt Ulusal Konferansına katılmak üzere Kuzey ve Doğu Suriye’de bulunan DEM Parti heyeti, Suriye Demokratik Güçleri (SDG) lideri Mazlum Abdi ile görüştü.

Nükleer sis perdesi: “Depremler testleri örtbas ediyor olabilir”

Yeni bir araştırma, dünya genelindeki depremlerin gizli nükleer denemeleri örtbas etmek için kullanılabileceğini ortaya koydu. Patlamadan gelen sinyaller, 100 saniye içinde ve yaklaşık 250 kilometre uzaklıkta meydana gelen bir depremin sismik dalga formlarının içine gizlenebilir.

Ankara’da üniversitelilere sert müdahale… CHP’li Mahmut Tanal sosyal medyadan paylaştı: ’44 numara tek ayakkabı adaletin utancıdır!’

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara’da üniversite öğrencilerinin düzenlediği eylemde öğrencilere polis müdahalesinin ardından gittiği olay yerinde bulduğu ayakkabı tekini sosyal medya hesabından paylaşarak “Bir insan gözaltına alınırken yerde sürükleniyor, ayakkabısı çıkıyor, sağlık ve yaşam hakkı riske atılıyor. Bir ayakkabıdan başlayıp adaleti tüm çıplaklığıyla arayacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir