CHP’li başkanlar AKP’nin düğününde: AKP’liler nikahı Zeydan Başkan’a kıydırmadılar

MHP’li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan Nikah Kıyımı: Büyük İlgi Gördü!

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in de katıldığı bir düğün ve nikah töreninde nikah akdini adetten olduğu üzere ilçe Belediye Başkanı değil, nikahın kıyıldığı ilçe sınırlarında olmayan MHP’li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yapması herkesin dikkatini çekti.

Törene, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, TBMM 29. Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sentop, önceki dönem adalet bakanlarından Abdulhamit Gül, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve AKP Adana Milletvekili Abdullah Doğru da katıldı.

3 bin 500 kişilik davetli listesi nedeniyle salonlara sığmayacağı için Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen düğün törenine ayrıca CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin de iştirak etti.

Related Posts

DEM Parti’den CHP’ye ziyaret: Özgür Özel ve Tülay Hatimoğulları’ndan açıklama

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Özgür Özel’i ziyaret etti.

Annesini bıçakla yaralayan kardeşini öldürdü

Batman’da Boran Güner (24), evde eşiyle tartışırken araya giren annesini bıçakla yaraladı. Ağabeyi A.G. (25) de Boran Güner’i tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan A.G.’nin yakalanması için çalışma sürüyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırılarında 26 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine sabah saatlerinden itibaren düzenlediği saldırılarda 26 Filistinli yaşamını yitirdi.

Birleşik Kamu-İş’ten belediye başkanlarının gözaltına alınmasına tepki: ‘Rutin haline getirilmeye çalışılıyor’

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu CHP’li belediye başkanlarının gözaltına alınması kararına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada “Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanlarına yönelik bu uygulamalar, ne yazık ki artık Türkiye’nin olağan bir rutini haline getirilmeye çalışılmaktadır. Ancak biz bu rutine alışmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

İran’a nükleer programı sessizliğe büründü, peki devam ediyor mu?

Trump, İran’ın nükleer tesislerine denetime izin vermediğini açıklarken programın “kalıcı olarak geriletildiğini” savundu. Tahran yönetimiyle görüşmeye açık olduğunu söyleyen Trump, dosyayı Netanyahu ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. UAEK ise son denetçilerini İran’dan çekti.

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak