Otomobilin çarptığı 4 yaşındaki çocuk öldü

Ulubağ Mahallesi’nde 4 yaşındaki bir çocuğa otomobil çarptı

A.B. isimli sürücünün kullandığı otomobil, Ulubağ Mahallesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Fatih Ali Türkmenoğlu’na çarptı. Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Türkmenoğlu, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü A.B. ise gözaltına alındı.

Related Posts

Ülke geneline dağıtıldı: 110 binden fazla dondurulmuş tatlı acil olarak geri çağırılıyor

İçerisinde bakteri tespit edilmesi nedeniyle ülke geneline dağıtılan dondurulmuş tatlı barları acil olarak geri çağırıldı. Toplamda 110 binden fazla olduğu belirtilen dondurulmuş tatlılar ABD Gıda ve İlaç Dairesi tarafından geri çağırıldı.

Ankara’da toplu taşımada yeni dönem: Resmen kaldırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), toplu taşıma hizmetlerinde kredi kartıyla yapılan bakiye yüklemelerinde banka komisyon ücretinin kaldırıldığını bildirdi.

Galatasaray’dan Osimhen’e sözleşme

Galatasaray, Victor Osimhen transferini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, incelemesi ve imzalaması için Victor Osimhen’e kontratları gönderdi.

7 milyon TL’ye makam odasını yeniletti, YÖK ‘Rektör beyin takdiri’ yanıtını verdi

Rektör Karamustafa’nın 7 milyonluk makam odası tadilatı YÖK’e şikayet edildi. YÖK, rektör hakkında ‘işleme gerek yok’ cevabı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan süreç mesajı: İmralı her türlü desteği veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan süreç mesajı: İmralı her türlü desteği veriyor.

Edirne’de Ticari Araç Kazası

Hafif ticari araç, Edirne’de sitenin çitlerine ve otomobile çarptı. Kaza güvenlik kamerasında.