21 gündür kulüp arıyordu! Dorukhan Toköz’ün yeni takımı belli oldu

Kayserispor Transfer Çalışmalarına Hız Verdi: Dorukhan Toköz İle Anlaşma Sağlandı

Süper Lig’de iddialı bir kadro oluşturmayı hedefleyen Kayserispor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yeni Transfer Dorukhan Toköz İle Anlaşma Sağlandı

Transfer dönemi henüz başlamadan Kayserispor, 4 yeni oyuncu ile anlaşmaya vardı. Aaron Opoku, Joao Mendes ve Burak Kapacak ile temas kuran Sarı-kırmızılılar, ayrıca boşta olan Dorukhan Toköz’ü kadrolarına kattı. Serbest statüde olan 29 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı ve resmi transfer döneminin başlaması bekleniyor.

Kariyeri ve Geçmiş Başarıları

Tecrübeli futbolcu Dorukhan, daha önce Eskişehirspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor gibi takımlarda forma giydi. Geçtiğimiz sezon Eyüpspor’da 22 maça çıkan Dorukhan, gol ya da asist katkısı yapamadı ancak performansıyla dikkat çekti.

Related Posts

Hatay’da Yeni Yol Açılışında Çiftin Dansı Dikkat Çekti

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Serinyol-Madenli yolunun açılışında bir çiftin dans ederek kutlaması sosyal medyada viral oldu.

Yerli Elektrikli Lokomotif E5003 İlk Seferini Yaptı

AK Parti Milletvekili Hatipoğlu, E5000 serisinin bağımsızlık ve mühendislik sembolü olduğunu belirtti.

Soyer ailesi SÖZCÜ’ye konuştu: Hepimiz Tunç’la birlikte direniyoruz

Önceki dönemin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tutuklanmasının ardından ailesi ilk kez SÖZCÜ’ye konuştu.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 27 yaralı

Balıkesir’de sürücüsünün kontrolünden çıkan bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

‘Niye benim karıma baktın’ dedi 3 kişiyi öldürdü

Köydeki düğününden dönen babaanne ve iki torununun yolunu kesen cani iki kardeşe saldırdı. Torunlarını kurtarmak isteyen babaanne de canından oldu.

MHP lideri Bahçeli, ‘Bir Kürt, bir Alevi’ sözlerini yaptığı yazılı açıklamayla doğruladı: ‘Sevr’de de dayatıldı’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye atfedilen, “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, biri Kürt, biri Alevi olsun” sözleri tepki çekmeyi sürdürüyor. Bahçeli dün yaptığı yazılı açıklamayla bu sözleri söylediğini doğrularken, Sevr Antlaşması’nda buna benzer bir yönetim yapısının Türkiye’ye dayatılmak istendiği görüldü. Tarihçi Prof. Hakkı Uyar, tartışmaları Cumhuriyet’e değerlendirerek, “Sevr’i çöpe atan Atatürk ve Lozan olmuştur” dedi.