Bitlis’i fırtına vurdu, çatılar uçtu

Adilcevaz ilçesinde meydana gelen şiddetli yağmur ve fırtına, Göldüzü köyünde yaşayan ve Malatya’da çalışan bir kişiye ait ev ve müştemilatı olumsuz etkiledi.

Göldüzü köyü sakinlerinden Esen Erçetin, gece saatlerinde yaşanan yoğun yağmur ve fırtınanın etkisiyle evlerinin, ahırlarının ve ambarlarının çatılarının uçtuğunu belirtti. Erçetin, ayrıca tavuklarının telef olduğunu da ekleyerek yetkililere seslenerek, “Yaşadığımız bu sıkıntıyı gidermek için bize yardım eli uzatsınlar.” dedi.

Related Posts

Avustralya’da seçimi İşçi Partisi kazandı: Öncelik “karanlık gölge” ile mücadele

Avustralya Hazine Bakanı Chalmers, yeni İşçi Partisi hükümeti döneminde önceliklerinin ne olacağını açıkladı.

İsrail’de sirenler çalıyor: “Yemen’den füze atıldı, şarapnel havalimanı yakınlarına düştü”

İsrail ordusu, Yemen’den fırlatıldığını ileri sürdüğü bir mühimmatı durdurmak için çalışma yaptıklarını, çalışmanın sonuçlarını incelediklerini duyurdu.

İşçinin yaslandığı aydınlatma direği devrildi

İstanbul Küçükçekmece’de sokaktaki internet altyapı çalışması sırasında, işçilerden birinin yaslandığı aydınlatma direği devrilip bir dairenin camından içeri girdi.

Kırmızı ışıkta geçen otomobil taksiye çarptı: 7 yaralı

Bursa’da kırmızı ışık ihlali yapan otomobil, taksiye çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Mayıs ayının ilk anketi geldi: Birinci parti değişmedi

ORC Araştırma, Mayıs 2025 anketini yayımladı. Ankete göre, CHP birinci parti konumunu korudu.

Özgür Özel’den Sırrı Süreyya Önder için mesaj: Ömrünü barış yolunda harcadığına şahidiz

CHP Genel Başkanı Özel, yaşamını yitiren Sırrı Süreyya Önder için bir taziye mesajı yayımladı. Özel, “Suçsuz yere hapislere atılsa da zulümler görse de ömrünü barış yolunda harcadığına şahidiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir