Böyle kaza sadece İstanbul’da olur. Görüntüler hayret ettirdi

Kâğıthane Caddesinde Ters Dönen Otomobil Kazası!

Önceki gün Kâğıthane’de meydana gelen trafik kazasında, hızla ilerleyen bir otomobil tümsekten geçerken kontrolden çıkarak park halindeki iki araca çarptı. Otomobil takla atarken çevre adeta savaş alanına döndü. Güvenlik kamerası kaza anını kaydetti ve yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi’nde gerçekleşti. 40 yaşındaki Bülent Karataş’ın kullandığı 34 LCH 18 plakalı otomobil tümsekten geçerken direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araçlara çarptı ve takla attı.

SÜRÜCÜ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası sıkışan sürücüyü kurtarmak için olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Karataş, araçtan çıkarıldıktan sonra acilen Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Karataş’ın hayati tehlikesi bulunmadığı belirlendi ve alkollü olmadığı tespit edildi.

Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde otomobil tümsekten geçerken kontrolünü yitiriyor ve ters dönüyor.

OtOMOBİL TÜMSEKTEN UÇTU!

Otomobil, park halindeki araçlara çarptıktan sonra ters dönerek sürüklendi ve diğer aracın üzerine çıktı. Kazayı duyan vatandaşlar ise dışarı çıkarak olaya müdahale etti. Bir mahalle sakini, “Tümsekten hızla geliyordu ve uçtu. Önce bu arabaya, sonra kıraathanenin oraya çarptı. Alkollü olabileceği konuşuluyor.” şeklinde ifade etti.

Kaza ile ilgili polis ekipleri tutanak tutarken, araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazanın ardından caddede trafik yoğunluğu yaşandı.

Related Posts

Coca-Cola ürünleri raflardan kaldırılıyor: Sebebi zam veya tüketici değil

Dev içecek markası Coca-Cola, Almanya’da büyük perakendecilerle yaşadığı ticari kriz nedeniyle bazı ürünlerini raflardan çekmek zorunda kaldı. Ancak bu kararın arkasında ne zam talebi ne de düşen satışlar var…

Dikkat çeken seçim anketi sonucu… Erdoğan ‘AK Parti birinci’ dedi ama: CHP, AKP’ye fark atmaya devam ediyor!

CHP anket sonuçlarındaki birincilik istikrarını sürdürüyor. PİAR Araştırma’nın Temmuz ayında yaptığı seçim anketi sonucuna göre, CHP’nin yüzde 32.5, AKP ise yüzde 30.2’de oranında destekleniyor.

Aile içi şiddet ihbarına giden ekiplere ateş açıp 3 polisi yaraladı: Tutuklandı

Diyarbakır’da, aile içi şiddet ihbarı üzerine adrese giden ekiplere kapı arkasından pompalı tüfekle ateş açıp 3 polis memurunu yaralayan M.T. (65), tutuklandı.

‘Sallanıyor’ dedikleri binada hasar tespit edilmedi

Diyarbakır’da sallandığı ihbarıyla tahliye edilen binada hasar olmadığı tespit edildi.

Okulda arkadaşının boğazını sıktığı 10 yaşındaki Yusuf’tan acı haber

Okulda akranı tarafından boğazı sıkılan Yusuf, 45 gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Yusuf’un ağabeyinin de 15 ay önce okulda çıkan kavga sonrası yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Silah bırakan teröristler için komisyon kuruluyor

Meclis Başkanı Kurtulmuş, PKK’lı ilk grubun silah bırakmasının ardından komisyon çalışmalarının hemen hemen tamamlandığını söyledi.