Didim’de budanan ağaçlar, ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Didim Belediyesi Budanan Ağaçları İhtiyaç Sahiplerine Yakacak Olarak Ulaştırıyor

Didim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında ilçe genelinde bulunan ağaçların gelişimini desteklemek amacıyla budama çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışma kapsamında budanan ve yıkılan ağaçlar, odun haline getirilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak olarak ulaştırılıyor.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirilen bu çalışmaların, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olma hedefinde olduğunu belirtti. Gençay, “Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından budanan ve yıkılan ağaçlarımızı değerlendiriyor, odun haline getirip ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yakacak olarak ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımız Belediyemiz Halk Masası’na kimlik fotokopisi ile birlikte müracaat edebilirler” şeklinde konuştu. (ANKA)


Ayşe Kulin: Güzellik ve Başarı Dengesi

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

DİSK ve belediye imzaladı, en düşük işçi maaşı 42 bin 287 TL oldu

Narlıdere Belediyesi ve DİSK’e bağlı Genel-İş 4 No’lu Şube arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı, imzalar atıldı. Buna göre, en düşük işçi maaşı bekar çalışanlar için aile yardımı ile birlikte 42 bin 287 TL, evli çalışanlar için 43 bin 131 TL oldu. Belediye Başkanı Erman Uzun, “Her iki tarafın da yapıcı ve olumlu yaklaşımıyla uzlaşmayla sonuçlanan toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

Can Atalay’dan ‘Sırrı Süreyya Önder’ için veda mesajı

Gezi davası hükümlüsü TİP Hatay Milletvekili Can Atalay, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in ölümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yıllarını verdiği, her türlü sıkıntıya katlandığı ‘barış’a ülkemiz tez zamanda kavuşsun. Onun arkasından yollayacağımız en büyük armağan ‘barış içinde yaşayan bir ülke’ olacaktır. Güle güle Sırrı abi… Seni unutmayacağız” dedi.

Hala terör listesinde bulunan Şaraa, Macron ziyareti için özel izin aldı

Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Ahmed el-Şaraa, Beşar Esad’ın devrilmesinden sonra Avrupa’ya ilk ziyaretini Paris’e yapıyor. Ancak hala terör listesinde olan Şaraa, bu görüşmeyi gerçekleştirebilmek için BM’den özel izin almak zorunda kaldı.

Vergi olmayan tek ülke: Sadece 63 kişi yaşıyor

Avrupa’nın ortasında, yalnızca 63 kişinin yaşadığı ve hiçbir ülke tarafından tanınmayan sıra dışı bir ülke yükseliyor. Vergisiz ve müdahalesiz..

Avcılar D-100’de makaslı tehlike: Trafiği birbirine kattı

Avcılar D-100 Karayolu’nda tehlikeli hareketler yaparak yolda ilerleyen sürücü başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Yol boyunca hızla şerit değiştiren sürücü hem sürücülerin hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir