Domates yıkadım dedi, 661 bin TL ceza ödedi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ekipleri Yaban Keçisi Avlayan Şüpheliyi Tespit Etti

Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6’ncı Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Gündoğmuş DKMP Şefliği ekipleri, Balkaya Mahallesi Semet Yaylası’nda bir kişinin yaban keçisi avladığı ve evine götürdüğü ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, jandarma ile birlikte adrese gitti.

Adreste yoğun kan kokusu ve yerde kan izleri bulunduğunu tespit eden ekipler, ayrıca yıkanmış beton üzerinde ve bazı noktalarda küçük et parçaları buldu. Şüpheliye kokunun nedeni sorulduğunda, kimliği açıklanmayan şahıs bugün hiç etle uğraşmadığını, sadece domates yıkadığını iddia etti. Durumun şüpheli olduğu düşünülerek alınan örnek, DNA analizi için gönderildi.

Akdeniz Üniversitesi Tohumculuk ve Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan analiz sonucunda, örneğin yaban keçisine ait olduğu belirlendi. Bu doğrultuda, şüpheliye 650 bin lira tazminat cezası ve 11 bin 548 lira idari para cezası uygulandı.

Related Posts

Son dakika… Trump, Putin ile telefonda görüştü

Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.

Donald Trump ile Netanyahu görüştü

ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Netanyahu telefonda görüştü.

Hindistan’daki uçak kazasında ölenlerin hikâyeleri yürekleri dağladı: Binerken çok mutluydu, dev piyango ona vurmuştu | Uçağın kara kutusu bulundu, şimdi ne olacak?

Hindistan’da 30 yılı aşkın zamandır yaşanan en büyük havacılık felaketi olan kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri ve hikâyeleri yavaş yavaş belli oluyor. Yeni bir hayata başlamak için İngiltere’ye göçen gençlerden bayram tatili sonrası evine dönenlere, kayıpların öyküleri yürek burkuyor. Bununla birlikte kazanın sebebi halen tespit edilebilmiş değil ancak kaza yerinde tespit edilen kara kutunun, yetkililerin cevabı bulmasına yardımcı olacağı umuluyor.

İsrail İran saldırısının gizemli adını kutsal kitaptan vermiş: “Yükselen Aslan açlığını giderene kadar..”

İsrail, bu sabah saatlerinde İran’ın nükleer tesislerine yönelik “önleyici, kesin ve birleşik bir saldırı” başlattı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Yükselen Aslan” olarak adlandırdığı o saldırının “günler süreceğini” ve “İsrail’in hayatta …

Ulaşımda flaş bedava aktarma kararı: 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 1 Temmuz’dan itibaren otobüsten metroya ya da metrodan otobüse yapılacak ilk aktarmaların ücretsiz olacağını duyurdu.

Damadını öldürüp, İran’da yakalandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 2 yıl önce damadını öldürüp, babasını yaralayan A.H.T., kaçtığı İran’da yakalanıp, Türkiye’ye teslim edildi.