Ekrem İmamoğlu: Bu yoldan dönmeyiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan Sert Açıklamalar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Küçükçekmece Çevre Projesi Temel Atma Töreni’nde konuştu. İmamoğlu, kürsüye “Cumhurbaşkanı İmamoğlu” sloganları eşliğinde çıkarak açıklamalarda bulundu. O, hakkında açılan davaları hatırlatarak “Önümüzdeki seçimleri yargı eliyle kontrol etmeye çalışıyorlar” dedi.

“Kimse bizi yıldıramaz, bu yoldan döndüremez” diyen İmamoğlu, sözlerini “Tam yol ileri” diyerek noktaladı. İmamoğlu ayrıca “Ahmet Özer ve Rıza Akpolat’a saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Bir an önce serbest bırakılmalarını ve görevlerine dönmelerini istiyoruz. Göreve geldiğim ilk gün söyledim; hak yemem, hakkınızı yedirmem. Bu yüzden başarı her zaman bizimle” şeklinde konuştu.

İmamoğlu ayrıca, hizmetlerini engellemeye çalışanların taktiğini eleştirerek, “Önümüzdeki seçimleri yargı eliyle kontrol etmeye çalışıyorlar. Onları sandıkla eve göndermenin zamanı geldi. Milletimizle kol kola verdiğimizde başaramayacağımız hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

“Kutsal değerlerim var. Zannediyorlar ki İmamoğlu’na korku salabilirler. Kimse bizi yıldıramaz, bu yoldan döndüremez. Benim yol yürüyüşümün bir bedeli var; her dakika hizmet etme bedeli. Bundan geri dönmeyiz.” diyen İmamoğlu, “Yolumuz açık olsun. Biz tek kişilik oyunu sevmeyiz. Horon gibi halay gibi kol kola olmaya, coşkulu bir oyun oynamaya hazırız. Tam yol ileri. Yolumuz açık olsun.” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

DİSK ve belediye imzaladı, en düşük işçi maaşı 42 bin 287 TL oldu

Narlıdere Belediyesi ve DİSK’e bağlı Genel-İş 4 No’lu Şube arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı, imzalar atıldı. Buna göre, en düşük işçi maaşı bekar çalışanlar için aile yardımı ile birlikte 42 bin 287 TL, evli çalışanlar için 43 bin 131 TL oldu. Belediye Başkanı Erman Uzun, “Her iki tarafın da yapıcı ve olumlu yaklaşımıyla uzlaşmayla sonuçlanan toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

Can Atalay’dan ‘Sırrı Süreyya Önder’ için veda mesajı

Gezi davası hükümlüsü TİP Hatay Milletvekili Can Atalay, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in ölümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yıllarını verdiği, her türlü sıkıntıya katlandığı ‘barış’a ülkemiz tez zamanda kavuşsun. Onun arkasından yollayacağımız en büyük armağan ‘barış içinde yaşayan bir ülke’ olacaktır. Güle güle Sırrı abi… Seni unutmayacağız” dedi.

Hala terör listesinde bulunan Şaraa, Macron ziyareti için özel izin aldı

Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Ahmed el-Şaraa, Beşar Esad’ın devrilmesinden sonra Avrupa’ya ilk ziyaretini Paris’e yapıyor. Ancak hala terör listesinde olan Şaraa, bu görüşmeyi gerçekleştirebilmek için BM’den özel izin almak zorunda kaldı.

Vergi olmayan tek ülke: Sadece 63 kişi yaşıyor

Avrupa’nın ortasında, yalnızca 63 kişinin yaşadığı ve hiçbir ülke tarafından tanınmayan sıra dışı bir ülke yükseliyor. Vergisiz ve müdahalesiz..

Avcılar D-100’de makaslı tehlike: Trafiği birbirine kattı

Avcılar D-100 Karayolu’nda tehlikeli hareketler yaparak yolda ilerleyen sürücü başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Yol boyunca hızla şerit değiştiren sürücü hem sürücülerin hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir