Emre Belözoğlu Beykoz’da trafik kazası geçirdi

Emre Belözoğlu Trafiğe Yakalandı! Son Durumu Nasıl?

Futbolun sevilen ismi Emre Belözoğlu, İstanbul’un Beykoz ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan ve başarılı bir operasyon geçiren Belözoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu paylaştı.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi önemli kulüplerde futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapmış isimlerden biridir. Bugün yaşadığı trafik kazasıyla gündeme gelen Belözoğlu, Beykoz’da meydana gelen kaza sonrası hastaneye kaldırıldı ve yapılan tedavi sonunda sosyal medya üzerinden takipçilerine şu açıklamayı yapmıştır.

“Allah’a Şükürler Olsun, Durumum İyi”

Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kaza sonrası küçük bir operasyon geçirdiğini belirterek şunları ifade etti:

“Trafik kazası geçirdim. Hastanede gerçekleşen küçük bir operasyon sonrasında Allah’a şükürler olsun iyiyim. Tedavim evde devam edecek.”

Belözoğlu’nun bu açıklaması, sevenlerini ve futbol camiasını rahatlattı. Kazanın ardından ciddi bir sağlık sorunu yaşamadığını belirten Belözoğlu, evdeki tedavi sürecine devam edeceğini duyurdu.

Futbol Camiasından Geçmiş Olsun Mesajları

Emre Belözoğlu’nun kaza geçirmesiyle birlikte, futbol camiasından birçok geçmiş olsun mesajı geldi. Özellikle Fenerbahçe ve Başakşehir kulüpleri, Belözoğlu’nun durumuyla yakından ilgilendiklerini belirtti.

Related Posts

Birleşik Kamu-İş’ten belediye başkanlarının gözaltına alınmasına tepki: ‘Rutin haline getirilmeye çalışılıyor’

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu CHP’li belediye başkanlarının gözaltına alınması kararına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada “Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanlarına yönelik bu uygulamalar, ne yazık ki artık Türkiye’nin olağan bir rutini haline getirilmeye çalışılmaktadır. Ancak biz bu rutine alışmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

İran’a nükleer programı sessizliğe büründü, peki devam ediyor mu?

Trump, İran’ın nükleer tesislerine denetime izin vermediğini açıklarken programın “kalıcı olarak geriletildiğini” savundu. Tahran yönetimiyle görüşmeye açık olduğunu söyleyen Trump, dosyayı Netanyahu ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. UAEK ise son denetçilerini İran’dan çekti.

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

Zambiya’da safari faciası: Fil saldırısında iki turist hayatını kaybetti

Zambiya’nın doğusundaki South Luangwa Ulusal Parkı’nda gerçekleştirilen yürüyüş safarisinde bir dişi filin saldırısı sonucu Yeni Zelanda vatandaşı 67 yaşındaki Alison Jean Taylor ve 68 yaşındaki İngiltere vatandaşı Easton Janet Taylor hayatını …

Kredi kartı ile altın alanlar yandı! Hapis cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz

Kredi kartıyla altın alıp daha sonra da altını nakit paraya çevirenler yandı. Son dönemde bu şekilde kredi kartı kullanarak altın alanlar dev cezalara uğruyor. Binlerce vatandaş hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir

Son iki haftada 900’den fazla deprem oldu! Halk uyuyamıyor

Japonya’nın güneyindeki Tokara Adaları’nda son iki haftada 900’den fazla deprem meydana gelmesi, bölgede yaşayanları endişelendirdi. Sürekli sarsıntılar nedeniyle birçok kişi geceleri uykusuz kalıyor, evlerinde her an sallantı olabileceği korkusuyla yaşıyor.