Endonezya ve Japonya, deniz suçlarıyla mücadele için ortak tatbikat yaptı

Endonezya ve Japonya Ortak Deniz Suçlarıyla Mücadele Tatbikatı Düzenledi

Endonezya ve Japonya, deniz suçlarıyla mücadele kapsamında ortak bir tatbikat gerçekleştirdi. Antara News sitesinin haberine göre, Jakarta’nın açıklarında gerçekleştirilen tatbikatta Endonezya Deniz Güvenliği Ajansı ve Japonya Sahil Güvenliği bir araya geldi.

Deniz suçlarıyla mücadele amacıyla düzenlenen tatbikatta iki ülkenin devriye gemileri kullanıldı ve şüpheli bir korsan gemisine yönelik müdahale simüle edildi.

Japonya Sahil Güvenliği yetkililerinden biri yaptığı açıklamada, “Bu tatbikatın amacı suçla mücadelede ve karasularının izlenmesinde iki taraf arasındaki işbirliğini güçlendirmek” dedi.

Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN – Vatandaşın en beğendiği siyasetçi kim: Son anketten çarpıcı sonuçlar; CHP’li isim zirveye yerleşti

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Dün Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın ifadeye çağrılması ‘Muhteşem 15 Yıl’ın sonu mu?

TIKLAYIN – Şehit ailelerinin MHP’ye bıraktığı siyah çelengin faturası Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a kesildi!

TIKLAYIN – Gazze’de rehine-tutuklu takası: Hamas, 4 İsrailli rehineyi daha Kızılhaç’a teslim etti!

TIKLAYIN – Süleyman Soylu’nun Abdullah Öcalan’la ilgili sözlerini eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı, ifadeye çağrıldı

TIKLAYIN – Konya’da bina çöktü | Enkaz altındaki 1 kişinin cesedine ulaşıldı: Binanın alt katındaki balıkçı dükkânının kolon kestiği iddia edildi, 4 kişi gözaltında

TIKLAYIN – 12 yıl sonra Ayşe Barım üzerinden açılan “Gezi” soruşturması CHP’yi harekete geçirdi; Özgür Özel, heyet görevlendirdi

Related Posts

DEM Parti’den CHP’ye ziyaret: Özgür Özel ve Tülay Hatimoğulları’ndan açıklama

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Özgür Özel’i ziyaret etti.

Annesini bıçakla yaralayan kardeşini öldürdü

Batman’da Boran Güner (24), evde eşiyle tartışırken araya giren annesini bıçakla yaraladı. Ağabeyi A.G. (25) de Boran Güner’i tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan A.G.’nin yakalanması için çalışma sürüyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırılarında 26 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine sabah saatlerinden itibaren düzenlediği saldırılarda 26 Filistinli yaşamını yitirdi.

Birleşik Kamu-İş’ten belediye başkanlarının gözaltına alınmasına tepki: ‘Rutin haline getirilmeye çalışılıyor’

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu CHP’li belediye başkanlarının gözaltına alınması kararına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada “Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanlarına yönelik bu uygulamalar, ne yazık ki artık Türkiye’nin olağan bir rutini haline getirilmeye çalışılmaktadır. Ancak biz bu rutine alışmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

İran’a nükleer programı sessizliğe büründü, peki devam ediyor mu?

Trump, İran’ın nükleer tesislerine denetime izin vermediğini açıklarken programın “kalıcı olarak geriletildiğini” savundu. Tahran yönetimiyle görüşmeye açık olduğunu söyleyen Trump, dosyayı Netanyahu ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. UAEK ise son denetçilerini İran’dan çekti.

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak