ISPR: Pakistan’da güvenlik güçleri 10 militanı etkisiz hale getirdi

Pakistan Güvenlik Güçleri, Hayber Pahtunhva Eyaletinde 10 Militanı Etkisiz Hale Getirdi

Pakistan ordusunun Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, güvenlik güçleri Afganistan sınırındaki Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Bağ bölgesinde militanlara karşı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 10 militan etkisiz hale getirilirken, bölgedeki diğer militanlara yönelik operasyonlar devam ediyor.

Hayber Pahtunhva eyaletinde yapılan operasyon sonucunda 10 militanın etkisiz hale getirildiği açıklanırken, güvenlik güçlerinin bölgedeki huzuru sağlamak adına kararlılıkla çalışmaya devam ettiği belirtildi. Operasyonun başarılı bir şekilde devam ettiği ifade edilirken, bölgede bulunan terörist unsurlara karşı kararlı bir tutum sergilendiği vurgulandı.

Pakistan’da gerçekleştirilen bu operasyonun bölgedeki terör tehditlerine karşı verilen mücadelenin bir parçası olduğu ve güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edeceği belirtilirken, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği bilgisi verildi.

Related Posts

Kral Charles Zelenski ile görüştü

Kral Charles Zelenski ile görüştü

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Wilson’dan Trump resimli 250 dolarlık banknot teklifi

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Wilson’dan Trump resimli 250 dolarlık banknot teklifi