İstanbul’da düzenlenen operasyonda 4,5 milyon sentetik ecza hap ele geçirildi

İstanbul’da Yakalanan 4 Milyon 520 Bin Sentetik Ecza Hap

İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonda 4 milyon 520 bin adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa’da bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 1 milyon 790 bin satışa hazır, 1 milyon 200 bin basılmış, 1 milyon 530 bin basıma hazır sentetik ecza hap, 320 kilogram katkı maddesi, 1 milyon 800 bin boş kapsül, sentetik ecza üretiminde kullanılan 5 makine, 20 bin 550 lira ve 300 dolar ele geçirildi.

Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. (AA)

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Netanyahu’dan Hamaney’e suikast gündemiyle ilgili açıklama: ‘İsrail yapması gereken şeyi yapıyor’

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran’ın ruhani lideri Hamaney’in hedef alınmasıyla ilgili bir soruya “İsrail yapması gereken şeyi yapıyor” yanıtını verdi. Netanyahu, bu durumun çatışmayı artırmayıp aksine sona erdireceğini iddia etti.

Venedik’te Jeff Bezos isyanı: ‘Düğün pastası boğazında kalacak’

Venedik’te Jeff Bezos isyanı: ‘Düğün pastası boğazında kalacak’

Trump, kendi adıyla telekom şirketi kurdu

ABD Başkanı Donald Trump, emlak ve finans imparatorluğundan sonra şimdi de gözünü telekominikasyon şirketine dikti. Trump, kendi adıyla telefon hattı açmaya hazırlanıyor.

Tartıştığı babasına çekiçle saldırdı!

Diyarbakır’da Y.B., tartıştığı babasının başına çekiçle vurarak ağır yaraladı; gözaltına alındı.

Gazetecilere ‘gizli’ soruşturma: İfadeleri Artvin’de alınmaya başlandı

Artvin merkezli soruşturmada, İstanbul’da gözaltına alınan 5 gazetecinin, Artvin İl Jandarma Komutanlığı’nda ifadeleri alınmaya başlandı. Avukat Haktan Özkan, “Dosyada kısıtlılık kararı var ve bu durum, elbette savunma hakkımızı belli ölçüde engelliyor” dedi.

Son dakika… Trump, Putin ile telefonda görüştü

Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.