Jandarma’dan Kartalkaya’daki otel yangını açıklaması: Haberler gerçeği yansıtmamaktadır

Kartalkaya’daki Otel Yangını Hakkında Yapılan Açıklama

Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, bölgede sabit konuşlu bulunan JAK timlerinin yangından önce çekildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan Kartalkaya Jandarma Karakol Komutanlığı’nın konuşlu olduğunun vurgulandığı açıklamada, bölgede toplam 2 JAK timinin 7 gün 24 saat esasına göre hazır bulunduğu ifade edildi.

Olayın meydana geldiği Grand Kartal Otel’de yangının haber alınmasıyla birlikte 2 JAK timinin 8 dakika içinde olaya müdahale ederek kurtarma faaliyetlerine başladığı, arama-kurtarma faaliyetlerine destek olmak amacıyla JÖAK’tan 1 helikopter ve 1 JAK timi ile HATU’dan 1 helikopter atma ve toplama timi ile Bolu İl Jandarma Komutanlığı’ndan 2 Jandarma Asayiş Komando Timi’nin bölgeye sevk edildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu haberde yer alan gerçeğe aykırı iddiaların kamuoyunu yanıltmaya ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın itibarını olumsuz etkilemeye yönelik olduğu ifade edildi.

Related Posts

Coca-Cola ürünleri raflardan kaldırılıyor: Sebebi zam veya tüketici değil

Dev içecek markası Coca-Cola, Almanya’da büyük perakendecilerle yaşadığı ticari kriz nedeniyle bazı ürünlerini raflardan çekmek zorunda kaldı. Ancak bu kararın arkasında ne zam talebi ne de düşen satışlar var…

Dikkat çeken seçim anketi sonucu… Erdoğan ‘AK Parti birinci’ dedi ama: CHP, AKP’ye fark atmaya devam ediyor!

CHP anket sonuçlarındaki birincilik istikrarını sürdürüyor. PİAR Araştırma’nın Temmuz ayında yaptığı seçim anketi sonucuna göre, CHP’nin yüzde 32.5, AKP ise yüzde 30.2’de oranında destekleniyor.

Aile içi şiddet ihbarına giden ekiplere ateş açıp 3 polisi yaraladı: Tutuklandı

Diyarbakır’da, aile içi şiddet ihbarı üzerine adrese giden ekiplere kapı arkasından pompalı tüfekle ateş açıp 3 polis memurunu yaralayan M.T. (65), tutuklandı.

‘Sallanıyor’ dedikleri binada hasar tespit edilmedi

Diyarbakır’da sallandığı ihbarıyla tahliye edilen binada hasar olmadığı tespit edildi.

Okulda arkadaşının boğazını sıktığı 10 yaşındaki Yusuf’tan acı haber

Okulda akranı tarafından boğazı sıkılan Yusuf, 45 gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Yusuf’un ağabeyinin de 15 ay önce okulda çıkan kavga sonrası yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Silah bırakan teröristler için komisyon kuruluyor

Meclis Başkanı Kurtulmuş, PKK’lı ilk grubun silah bırakmasının ardından komisyon çalışmalarının hemen hemen tamamlandığını söyledi.