Saat 22:30’da başlayacak olan İspanya Kral Kupası yarı final maçı Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.
İki takım arasında oynanan ilk maçı Real Madrid, Endrick’in attığı golle 1-0 kazanmış ve avantajı kapmıştı.
Real Madrid, La Liga’da 63 puanla lider Barcelona’nın 3 puan gerisinde bulunurken, Real Sociedad ise 40 puanla 10. sırada yer alıyor.
MUHTEMEL 11’LER
Real Madrid: Lunin; Vazquez, Asensio, Rudiger, Garcia; Valverde, Tchouameni, Bellingham; Rodrygo, Mbappe, Vinicius
Real Sociedad: Remiro; Traore, Zubeldia, Elustondo, Munoz; Sucic, Zubimendi, Marin; Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea
ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER
- İki takım arasında oynanan son 12 resmi maçta ev sahibi ekipler sadece 2 galibiyet alabildi.
- İki takım arasında oynanan son 6 resmi maçın 5’i 2,5 gol altı skorla bitti.
- İki takım arasında oynanan son 6 resmi maçın 5’inde karşılıklı gol olmadı.
- Real Sociedad son 10 resmi maçının 3’ünü kazanabildi. (5 mağlubiyet 2 beraberlik)
MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?
Bu maça oynayan Misli üyelerinin %45’i Real Madrid galibiyetini tercih ediyor.
MİSLİ YAZARI ÇAĞRI DAVRAN’IN YORUMU
Kral Kupası yarı final ilk maçında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad’ı 1-0 yenerek, Bernabeu’daki rövanş öncesi avantajı eline geçirmişti. İki takım da Milli aranın ardından LaLiga’daki maçlarını kazandı ve yaklaşık 48 saatlik bir dinlenmenin ardından tekrar sahaya çıkacaklar. Ev sahibinde son lig maçında Brezilya’dan moralsiz/yorgun dönen Vinicius Jr. ve Rodrygo ile birlikte Valverde ikinci yarıda şans bulmuşlardı. Bu kez 3 yıldızın ilk 11’de başlamaları yüksek ihtimal. Zevkli bir maç izleyeceğimizi düşünüyor ve 2.5 üst diyorum.
MAÇIN HEYECANI ŞAMPİYON ORAN FARKI İLE MİSLİ’DE!
Bu zorlu maçın heyecanı yine Şampiyon Oranlarla Misli’de yaşanacak. Karşılaşmada Şampiyon Oranlar ile birlikte Real Madrid’in galibiyetine 1.21 yerine 1.24 oran verilirken beraberliğe 4.74 yerine 3.97 oran veriliyor. Real Sociedad’ın galibiyetinin oranı ise 6.87 yerine 7.20 olarak gösteriliyor.
*** Oranlar değişiklik gösterebilir.
ARDA GÜLER’İN YEDEK BAŞLAMASI BEKLENİYOR
Son maçta iyi performans gösteren milli futbolcumuz Arda Güler’in yedek başlaması beklenirken Ancelotti’nin Türk yıldızını ilk 11’de kullanması da yüksek ihtimal olarak görülüyor.
İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ
Real Madrid’de sakatlıkları bulunan Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Éder Militao, Ferland Mendy, Daniel Ceballos yarı final maçında forma giyemeyecek.
Real Sociedad’ta ise Brais Méndez, Nayef Aguerd, Arsen Zakharyan, Sheraldo Becker sakatlıkları nedeniyle kritik maçta sahada olmayacak. Jon Pacheco’nun durumu ise belirsizliğini koruyor.
TEK MAÇTAN YATANLARA %10 MİSLİ PUAN HEDİYE
Misli, kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni üyelere 500 TL kampanyasından sonra şimdi de tek maçtan yatanlara özel bir kampanya sunuyor. Misli’de tüm üyeler, tek maçtan yattıkları takdirde yatırdıkları miktarın %10’unu almaya hak kazanıyor. Kampanya ile ilgili detaylar Misli’de…