Tartışma yaratan stadyum zemininde son durum: 10 gün içinde hazır olacak

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün Yeni Zemini Hazırlanıyor

TFF 1’inci Lig’de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Diyarbakır Stadyumu’nda oynadığı maçlarla gündeme gelmişti. Geçen yılın tartışmalı zemini nedeniyle kulübün ev sahibi olduğu stadyumun kötü durumu eleştirilere yol açmıştı. Bu durum nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler, bazı maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalmıştı.

Mayıs ayında gerçekleştirilen ihalenin ardından başlayan çalışmaların son aşamasına gelindi. İhaleyi kazanan firma, İzmir’de ürettiği sentetik çimle stadyum zeminini yeniliyor. Yapılan çalışmalarla stadyum zemini 30 santimetre yukarı kaldırılarak köklenme sürecine geçildi. Yeni zeminin, hazırlık ve dinlenme çalışmalarının ardından 1 Ağustos’ta tamamlanması planlanıyor.

“Manchester City, Chelsea ve Barcelona’nın Sahasını Yapan Firma”

Diyarbakır’a Mart ayında atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenk Öztekin, firma hakkında şu açıklamayı yaptı: “Manchester City, Chelsea, Barcelona gibi büyük kulüplerin sahalarını ve Katar’daki Dünya Kupası sahalarını da aynı firmamız yapmıştır. Bu nedenle firmamıza güvenimiz tam. Zeminde yapılan 25 santimetrelik kazı işlemi ve 30 santimetrelik dolumla stadyumun zemini yenilendi. Yenilenen zemin, 1 Ağustos tarihine kadar tamamlanacak.”

Related Posts

Meclis’ten geçti: Doktorlar en fazla iki kurumda çalışabilecek

Sağlık alanında düzenlemeleri içeren tasarı TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Süveyda’da ölümleri belgelenenlerin sayısı 426’ya yükseldi

Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Süveyda ilinde, Bedevi Araplar ve aşiret güçlerinden oluşan ittifak ile bazı Dürzi gruplar arasındaki çatışmalarda ölümleri belgelenenlerin sayısının 426’ya yükseldiğini bildirdi.

Ekrem İmamoğlu savunmasını paylaştı

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin resmi hesabından, 16 Temmuz’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek davasının karar duruşmasında İmamoğlu’nun sarf ettiği sözlerle hazırlanan bir video paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

MİT Başkanı Kalın’dan siyasi partilere “Terörsüz Türkiye” ziyareti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın’ın TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere “Terörsüz Türkiye” çalışmalarıyla ilgili sürece ilişkin ziyaretlerde bulunması bekleniyor.

Giresun’da Türkiye Off-Road Şampiyonası yarışı yapıldı

Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. ayağı, Giresun’da gerçekleştirildi.