Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüştü

DEM Parti‘den milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında terörist başı Öcalan ile yaptıkları görüşmenin ardından açıklama yapacak. Görüşmenin detayları, DEM Parti‘den yapılan yazılı açıklamada belirtilecek.

DEM Parti‘den yapılan açıklamaya göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmenin detaylarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında paylaştı.

Altan Sancar, yaptığı görüşmenin detaylarını şu sözlerle açıkladı: “Bu gece uzun bir gece olacak. Beklenen açıklama öncesi farklı görüşmeler yapıldı. Belirli heyetlerin belirli noktalara gitmesi ihtimali var. Yarınki açıklama öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısı ile Uyumlu Bir Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama gelecek ve PKK‘nın silah bırakması yönünde bir çağrı yapılacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yapılacak’

Yarın içerisinde silah bırakma ve feshetme yönünde bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi noktalarda gerçekleşeceği henüz belirsiz olsa da, yapılan görüşmelerin bu çağrının kesinleşeceğini gösterdiği ifade ediliyor.

Related Posts

Netanyahu’dan Hamaney’e suikast gündemiyle ilgili açıklama: ‘İsrail yapması gereken şeyi yapıyor’

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran’ın ruhani lideri Hamaney’in hedef alınmasıyla ilgili bir soruya “İsrail yapması gereken şeyi yapıyor” yanıtını verdi. Netanyahu, bu durumun çatışmayı artırmayıp aksine sona erdireceğini iddia etti.

Venedik’te Jeff Bezos isyanı: ‘Düğün pastası boğazında kalacak’

Venedik’te Jeff Bezos isyanı: ‘Düğün pastası boğazında kalacak’

Trump, kendi adıyla telekom şirketi kurdu

ABD Başkanı Donald Trump, emlak ve finans imparatorluğundan sonra şimdi de gözünü telekominikasyon şirketine dikti. Trump, kendi adıyla telefon hattı açmaya hazırlanıyor.

Tartıştığı babasına çekiçle saldırdı!

Diyarbakır’da Y.B., tartıştığı babasının başına çekiçle vurarak ağır yaraladı; gözaltına alındı.

Gazetecilere ‘gizli’ soruşturma: İfadeleri Artvin’de alınmaya başlandı

Artvin merkezli soruşturmada, İstanbul’da gözaltına alınan 5 gazetecinin, Artvin İl Jandarma Komutanlığı’nda ifadeleri alınmaya başlandı. Avukat Haktan Özkan, “Dosyada kısıtlılık kararı var ve bu durum, elbette savunma hakkımızı belli ölçüde engelliyor” dedi.

Son dakika… Trump, Putin ile telefonda görüştü

Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.