Yılmaz Erdoğan, Sırrı Süreyya Önder’i Hastanede Ziyaret Etti

Yılmaz Erdoğan, Sırrı Süreyya Önder’i Ziyaret Etti

Yönetmen Yılmaz Erdoğan, kalp krizi geçiren ve tedavisi devam eden Sırrı Süreyya Önder’i hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrasında konuşan Erdoğan, “Sırrı’nın bu süreci atlatacağına inanıyorum. Benim için çok değerli olan Sırrı‘ya olan ihtiyacımın yanı sıra, ülkemizin de ona ihtiyacı var” dedi.

Erdoğan, kalp krizi geçiren ve tedavisi süren Sırrı Süreyya Önder’i hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, “Sırrı‘yı yakından tanıyorum. Bu süreci dikkatle takip ediyorum ve umutluyum. Sırrı’nın bu zorlu süreci atlatacağına inanıyorum. Sadece benim değil, ülkemizin de Sırrı‘ya, temsil ettiği değerlere, sevgiye ve mesajlara ihtiyacı var. O, sevginin büyük bir sanatçısı. Türkçeyi bizlere tekrar sevdiren, iletişimimizi güçlendiren bir usta. Öncelikle ailesinin ardından hepimizin, tüm ülkenin Sırrı‘ya ihtiyacı var. Kendisinin burada olduğunu, sevgimizi hissettiğini biliyorum. Umarım yakın zamanda iyi haberler alırız. Durumu stabil, bu da olumlu bir gelişme. İyileşeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ŞÜHEDA KIROĞLU – Genel

Related Posts

Çocuğunuzun duruşuna dikkat ettiniz mi? Kalıcı hasara yol açabilir

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Gökhan Özkoçak, skolyozun yalnızca estetik değil, sağlık açısından da ciddi riskler taşıdığını vurguladı. Özkoçak, erken teşhisin cerrahiye gerek kalmadan tedavi şansı sunduğunu belirtti.

Vücudumuzla ilgili beş efsane ve gerçek: ‘Kilolu insanların metabolizmaları daha yavaş değildir’

Vücudumuzla ilgili beş efsane ve gerçek: ‘Kilolu insanların metabolizmaları daha yavaş değildir’

Kurban Bayramı’nı gebe olarak karşılayanlara önemli uyarılar: Ette porsiyona ve pişirmeye dikkat

Uzmanlar, hamilelerin Kurban Bayramı’nda günlük ortalama 90 ile 120 gram arasında kurban eti tüketmesi gerektiğini belirtti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hediye Dağdeviren, “Hamilelere kurban etini 1 porsiyon şeklinde günlük ortalama 100 gram olarak tüketmesini öneriyoruz” dedi.

Uzman uyardı: Akıllı telefonlar dil gelişimini yavaşlatıyor

Akıllı telefon ve tablet başında geçirilen uzun saatler, çocuklarda konuşma gecikmesine neden oluyor. Gelişimsel Pediatrist Uzm. Dr. Reyhan Tamer, kritik belirtileri ve ailelerin alması gereken önlemleri açıkladı.

Uzmanı uyardı: Gençlerde spor kaynaklı kalp ölümleri düzenli muayene ile önlenebilir

Uzmanı uyardı: Gençlerde spor kaynaklı kalp ölümleri düzenli muayene ile önlenebilir

Anne adaylarına kritik uyarı: 32’inci haftadan önceye plan yapın

Yaz mevsimini daha rahat ve konforlu geçirmek için anne adaylarına önerilerde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gönül Kazezoğlu, “Yaz tatili planlaması yapılırken, gebeliğin ilk 3 ayında bulantı ve kusma şikayetleri yoğun yaşanıyorsa, tatili daha sonraki haftalara ve tercihen 32’nci haftadan önceye denk getirmek faydalı olacaktır” dedi.