Zeren Group, TP Petrol Dağıtım şirketini almaktan vazgeçti

Zeren Group, TP Petrol Dağıtım Şirketini Almaktan Vazgeçti

Zeren Group Yatırım Holding AŞ, TP Petrol Dağıtım AŞ hisselerinin satın alınma sürecini sonlandırma kararı aldı. Temmuz ayında imzalanan sözleşme ile Zeren Group, Türkiye Petrolleri’ni bünyesine kattığını duyurmuştu. Ancak, Rekabet Kurumu’nun 19 Kasım’da onayladığı bu anlaşma sonrasında alınan kararla birlikte TP Petrol Dağıtım AŞ hisselerinin devri durduruldu.

Zeren Group Yatırım Holding AŞ, yapılan açıklamada, şirket yönetim kurulunun sürdürülebilir büyüme hedefleri ve paydaşlarının çıkarları doğrultusunda, hisselerin devredilmesi sürecini sonlandırma kararı aldığını belirtti. Açıklamada, Zeren Group’un enerji sektöründeki büyüme stratejisini kararlılıkla sürdüreceği ve yeni stratejik adımlarını yakın zamanda duyurmayı hedeflediği ifade edildi.

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Türkiye Petrolleri’nin milyonlarca dolarlık borcunun son anda fark edilmesi nedeniyle, söz konusu satış işleminin iptal edildiği iddia ediliyor.

Ayşe Kulin: Güzellik Başarıyla Eş Değer Olsaydı, En İyi Romanları Ajda Pekkan Yazardı

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Rekabet Kurumu’ndan Google’a 355 milyon TL ceza: Taahhüdü ihlal etti

Rekabet Kurumu, daha önce verdiği taahhütleri yerine getirmeyen Google’a 355 milyon TL idari para cezası uyguladı. Ceza, şirketin rekabete aykırı yeni bir tasarımı devreye alması nedeniyle verildi.

BDDK’dan iki şirkete faaliyet izni

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), Adil Tasarruf Finansman AŞ ve Albayrak Tasarruf Finansman AŞ’ye faaliyet izni verildi.

Euro fena yükseldi, dolar kalakaldı!

Döviz kurundaki değişim alım satım yapacakların ve yatırımcıların odağında. Birçok kişi dolar, euro ve sterlindeki son durumu merak ediyor. Arama motorlarına sık sık, “Dolar ne kadar oldu?”, “Euro ne kadar oldu?”, “Güncel döviz kuru ne durumda …

Bakan Şimşek, Londra’da: Türk lirasındaki oynaklık ciddi biçimde azaldı, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek

Şimşek, yatırımcı görüşmelerinde Türkiye’nin dezenflasyon sürecine ve büyüme potansiyeline dikkat çekti

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, SDG lideri Abdi ile ABD Büyükelçisi Barrack’ın da katıldığı bir toplantıda bir araya geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, SDG lideri Abdi ile ABD Büyükelçisi Barrack’ın da katıldığı bir toplantıda bir araya geldi

Mazot zammına tepki gösteren çiftçi: “Kendileri lüks içinde yaşıyor, vatandaş da işte böyle eziliyor”

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, mazota gelen 1 lira 15 kuruş zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Çiftçilik yapan bir vatandaş, “Çiftçi bitti, köylü bitti, esnaf, herkes bitti. Mazot ucuz olmazsa hayat düzelmez ki. Her şey mazottan geliyor iğne ipliğe her şeye zam. Kendileri lüks içinde yaşıyor, vatandaş da işte böyle eziliyor” diye konuştu.